bouwsector

Bouw

Wij plaatsen opslagloodsen, zaagloodsen en werkplaatsen op bouwlocaties in heel Nederland. We doen dit voor materieeldiensten en grote aannemers, maar ook voor kleine bouw- en renovatiebedrijven.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw verhuurt, verkoopt, transporteert en monteert al jaren Romneyloodsen & Variantloodsen aan de bouwsector. De loodsen kunnen geplaatst worden op puingranulaat of betonplaten.

Om voor u een passende oplossing voor uw project te behalen, adviseren en denk wij graag met u mee. Wij kunnen u ontzorgen en het hele traject voor u verzorgen . Dit is inclusief het ondersteunen bij de bouwvergunning, het maken van veiligheidsplannen en uiteraard de montage en eventuele elektrische installaties.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de bouw, industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor de bouwsector kunnen wij met onze loodsen opslag- of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor zeer functioneel. Wij adviseren u en denken met u mee bij uw project en vervolgens kunnen we voor u hele traject verzorgen.

Wanneer u uw wensen aangeeft, maken wij een vrijblijvend voorstel voor huur of koop.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, binnenwanden en overheaddeuren.

Bekijk hier onze projecten ter inspiratie.

Variantloods in de bouw