bedrijfshal laten bouwen

Bedrijfshal laten bouwen, maatwerk op uw terrein

Bedrijfshal laten bouwen? Wij plaatsen tijdelijke en semi-permanente bedrijfshallen door heel Nederland. Wij zijn ervaren met het bouwen van hallen in uiteenlopende sectoren, zoals de  logistiek, industrie en petrochemie.

Bedrijfshal te koop

U kunt een bedrijfshal kopen en op uw terrein laten bouwen. Onze hallen zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren. Tevens maken wij de hal voor u op maat, zodat deze past bij het doel en uw terrein.

  • Gebruikelijke breedtematen van een Varianthal of Romneyloods zijn 8, 11 of 15 meter. De lengte kan onbeperkt verlengd worden per 2,5 meter.
  • Een geschakelde Varianthal biedt breedtematen van 22, 30 of 45 meter. Ook hierbij kunt u de lengte bepalen per 2,5 meter.

Bedrijfshal te huur

Naast het kopen van een bedrijfshal kunt u ook een bedrijfshal huren. Dit kan voor de korte- of de lange termijn. Ook bij de verhuur zijn verschillende maten beschikbaar en kan de hal naar uw wens worden ingericht. Het is mogelijk een gebruikte hal te huren, maar u kunt er ook voor kiezen een nieuwe hal te huren. In beide gevallen zal er een hal op maat worden gebouwd op uw terrein.

Toepassing

Iedere hal kan op maat gemaakt worden en naar uw specifieke wensen worden ingericht. Dit maakt de hal geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kan de hal o.a. ingezet worden als;

  • Distributiecentrum,
  • Werkplaats,
  • Extra opslagruimte.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Onze medewerkers worden jaarlijks getraind en hebben veel ervaring op verschillende bedrijventerreinen. Een bedrijfshal van Variant Loodsenbouw voldoet aan alle veiligheidseisen en is daarmee geschikt voor de bouw, logistiek, industrie, petrochemie of andere toepassingen.

Inrichting

Wij creëren werk- en opslagruimten die u na levering direct kunt gebruiken. De inrichting hoort hier ook bij. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan stellingen voor maximale opslagcapaciteit. Maar ook andere praktische zaken als elektra en licht worden in de hal geplaatst. In overleg bieden wij de inrichting die nodig is om uw bedrijfshal zo snel mogelijk in gebruik te nemen.