Nissenhut-kopen-of-huren

Nissenhut als tijdelijke opslagruimte

De nissenhut werd tijdens de Eerste Wereldoorlog uitgevonden en is vandaag de dag nog steeds een veelgebruikte optie als goedkope tijdelijke opslagruimte. De nissenhut kan gebruikt worden voor zowel extra opslag- als extra werkruimte. U kunt een Nissenhut Huren of Kopen bij ons. Wij leveren en monteren ze in heel Nederland. 

Loods bouwen als opslag of extra werkruimte

Nissenhut kopen

De nissenhut, vaak nishut genoemd, biedt een snelle en voordelige oplossing voor wanneer u een tijdelijke opslagruimte nodig heeft. Dit type prefab loods is met zijn halfronde vorm populair en staat bekend als de voorloper van de Romneyloods. Dankzij moderne oplossingen als isolatie en klimaatbeheersing bewijst de nissenhut nog steeds zijn dienst.

Nissenhut prijs

De kosten zijn, voor zowel koop als huur, relatief laag vergeleken met andere type loodsen en hallen. Dit komt mede door het kleinere formaat en het lichtere gewicht waardoor er bijvoorbeeld geen zware fundering nodig is. Daarnaast zijn ze snel op te bouwen, te demonteren en te verplaatsen. Door de lage aanschafprijs biedt de nissenhut in bepaalde situaties de ideale oplossing.

Grotere opslagruimte nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een grotere tijdelijke opslagruimte adviseren we te kijken naar de Romneyloods. Wanneer u ook de hoogte in wilt met uw opslagruimte door bijvoorbeeld ook gebruik te gaan maken van palletstellingen of magazijnstellingen, adviseren we u te kijken naar de Variantloods. Dit type loods heeft, in tegenstelling tot de ronde wanden van de Nissenhut en Romneyloods, rechte zijwanden wat het werken in de hoogte met heftrucks en/of andere machines mogelijk maakt. Daarnaast is het mogelijk de Variantloods te schakelen waardoor de mogelijkheden oneindig zijn en we grote opslagruimten voor u kunnen realiseren.

Constructie, beplating en inrichting

Het is bij ons ook mogelijk om bepaalde onderdelen los te kopen. Denk aan de stalen constructie, de gebogen ijzeren golfplaten, polyester lichtplaten en de fundering. Naast de loods constructie bieden we ook diverse opties ter inrichting zoals verlichting en overige bijbehorende installaties, verwarming, isolatie door glaswol en vloeren van betonnen industrieplaten.

Nissenhut huren

Naast dat u bij ons nissenhutten kunt kopen, bieden we ook de mogelijkheid om dit type loods tijdelijk of permanent te huren. Of u nu snel een tijdelijke noodoplossing zoekt, of voor onbepaalde tijd wilt huren. Van tijdelijke opslagloods tot festivals of als permanente woonruimte. Een nissenhut is multifunctioneel en wordt zelfs als tiny house ingezet.

Dankzij ons uitgebreide voorraad kunnen we uw nieuwe of gebruikte nissenhut geheel op maat en naar wens leveren. We voorzien ook in montage, demontage en eventuele verplaatsingen of renovatie. Als u bij ons huurt, heeft u er geen omkijken meer naar.

Gebruikte Nissenhut

Naast nieuwe bieden we ook gebruikte nissenhutten te koop. Deze tweedehands prefab loodsen hebben eerder hun dienst bewezen en verkeren nog in goede staat. Na een kwaliteitscontrole en waar nodig een opknapbeurt zijn ze weer klaar voor een volgende termijn. Het voordeel van gebruikte loodsen is dat deze u kosten bespaart.

Nissenhut laten bouwen?

Heeft u interesse of wilt u advies op maat? Neem dan contact op met 0180 440 450 of stuur een mail naar info@variant-loodsenbouw.nl en we zullen u aan de juiste oplossing helpen voor uw vraagstuk.