Inrichting

Variant Loodsenbouw verzorgt de volledige inrichting van de loods. Zo leveren wij magazijn – en palletstellingen. Monteren we complete elektrische installaties met TL- of LED-verlichting. En leggen we de betonplaten voor de vloer en fundatie van de loods.

Extra’s zoals hemelwaterafvoeren, isolatie, elektrische bedienbare overheaddeuren, ramen, noodverlichting en scheidingswanden maken onderdeel uit van ons standaard assortiment. 

Door de loods ‘kant-en-klaar’ door ons te laten plaatsen bespaart u een hoop tijd. Bovendien besparen wij op de kosten doordat alles in één keer wordt uitgevoerd.

Lees meer over de opties
isoleren loods

Isolatie

Door de loods te isoleren blijft de temperatuur constant en gaat u condensvorming tegen. Dit zorgt voor een nog prettiger klimaat en besparing van energie.

 

Bij keuze voor isolatie wordt de loods na plaatsing voorzien van isolatiemateriaal en een tweede beplating. Hiermee zijn RC-waarden van de wanden en dak van 1,3m2K/W of 2,5m2K/W realiseerbaar. Voor tijdelijke huisvesting wordt hierdoor voldaan aan de eisen van het Bouwbesluit.

bedrijfshal laten bouwen

Magazijn / Palletstelling

Met grote regelmaat leveren en monteren wij opslagstellingen in de loods. Deze zijn geschikt voor opslag van kleine materialen of juist voor zware pallets.

 

De lengte van de stellingen kunnen we aanpassen aan de afmetingen van de loods. Ook over het aantal liggerlagen en legborden adviseren we graag.

 

 

Verlichting / Installaties

Wij verzorgen de complete elektrische installatie in de loods. Deze bestaat uit een groepenkast en de verlichting, wandcontactdozen (220V) en krachtstroomaansluitingen (380V).

 

Allerlei opties zoals LED-verlichting, noodverlichting, buitenlampen en bewegingssensoren zijn bespreekbaar. De installaties worden uitgevoerd conform NEN1010.

 

 

Betonvloer-in-geschakelde-Variantloods

Fundatie / Vloer

Betonplaten van 2×2 meter zijn zeer geschikt voor de fundatie. Tevens dienen ze als nette strakke werkvloer. De platen worden gelegd op een aanwezig zandbed. Desgewenst verzorgen wij de benodigde graafwerkzaamheden. Ook isolatie onder de betonplaten is mogelijk.

 

Verdiepingsvloeren, houten vloeren en laadplatforms behoren tot de mogelijkheden. Variant Loodsenbouw beschikt over een ruime voorraad betonplaten. Voor koop en huur. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.