Prefab loods

Prefab loods kopen of huren

Een prefab loods is een snelle manier om extra opslag-, werk- of evenement ruimte te creëren. Doordat de prefab loods in onze werkplaats wordt voorbereid, heeft u binnen korte tijd een maatwerk loods op uw terrein staan!

Prefab loods laten bouwen

De loods wordt in onze werkplaats helemaal voorbereid voor de bouw op uw terrein. De prefab loods is er in een aantal standaard maten, maar kan ook volledig op maat gemaakt worden en naar uw wensen worden ingericht. Doordat u zelf de afmetingen kunt bepalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook is het mogelijk een geïsoleerde prefab loods te laten bouwen. Dit maakt een prefab loods ook interessant als werkruimte voor de langere termijn, omdat het klimaat binnen de loods dan goed beheersbaar is. Bij Variant Loodsenbouw vindt u gebruikte en nieuwe loodsen, die beide aangepast kunnen worden aan de wensen van uw project.

Inrichting van de loods

Wij leveren onze loodsen helemaal klaar voor gebruik op uw locatie. De inrichting van de loods kunnen wij dus ook voor u verzorgen. De vloer wordt voorzien van betonplaten en wij monteren voor u een compleet elektrische installatie met LED- of tl-verlichting. Magazijn- en palletstellingen kunnen ook in de loods geleverd worden. Extra’s zoals hemelwaterafvoeren, isolatie, elektrische bedienbare overheaddeuren, ramen, noodverlichting en scheidingswanden maken onderdeel uit van ons standaard assortiment. De eindeloze mogelijkheden qua inrichting maken de loodsen van Variant Loodsenbouw inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Veel van onze loodsen worden geleverd aan de industriële sector. Maar een loods kan ook dienen als podium, restaurant, overkapping of expositieruimte.  

Bespaar kosten en tijd met een prefab loods

Het voordeel van een ‘kant-en-klare’ loods op een door u aan te leveren locatie is dat het u veel kosten en tijd kan besparen. De onderdelen van de loods worden in onze werkplaats voorbereid, zodat de bouw van de loods op uw terrein snel zal verlopen. Zowel de loods als de inrichting bij één leverancier afnemen bespaart kosten.  

Prefab Varianthal

De Varianthal of Variantloods is een slimme loods waar u nog efficiënter gebruik kunt maken van de ruimte dankzij de rechte zijwanden. De Varianthal heeft, net als de Romneyloods, geen extra fundering nodig en maakt hem dus geschikt voor iedere locatie waar snel een loods gebouwd moet worden. De Varianthal kan een breedte van maximaal 15 meter hebben en een lengte die u maar wilt. Alle prefab varianthallen zijn volledig op maat te maken en kant-en-klaar voor gebruik geleverd op uw terrein. Onze Varianthallen zijn te huur en te koop. Ook is er keuze uit een nieuwe of een gebruikte loods. Kleuren en inrichting zijn altijd aan te passen naar uw eigen stijl.  

Prefab Romneyloods

De Romneyloods heeft, net als de Varianthal geen fundering nodig. Hierdoor is een snelle levering van extra werk- of opslagruimte mogelijk. De Romneyloods is flexibel in zijn afmetingen. Met een maximale breedte van 22 meter en een oneindige mogelijkheid aan lengte kan deze loods voor veel doelen ingezet worden. Ook de kleur en de inrichting kunnen worden aangepast aan uw wensen. De Romneyloods kan nieuw of gebruikt geleverd worden voor de verkoop of verhuur op de korte en de lange termijn.