Over ons

Variant Loodsenbouw is gevestigd te Ouderkerk aan den IJssel. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, monteren en demonteren van Variantloodsen en Romneyloodsen.

Dankzij onze ruime werkplaats, grote opslagcapaciteit, eigen transportmiddelen en zeer ervaren montageploegen, leveren wij snel, veilig en op professionele wijze tijdelijke loodsen. Wij leveren de loodsen kant-en-klaar voor u op. Wij zijn VCA P gecertificeerd en zijn zeer ervaren in het werken in de industrie en petrochemie. Daarnaast leveren we onze loodsen in bijvoorbeeld de bouw, logistieke sector en voor evenementen.

 

Variant Loodsenbouw is onderdeel van de Modulaire Group (Algeco). Een toonaangevend zakelijk dienstverlener in Europa en Azië-Pacific, gespecialiseerd in modulaire ruimte. Modulaire Group voorziet met een verhuurvloot van 250.000 eenheden in de behoeften van tijdelijke huisvesting voor 37.000 klanten wereldwijd.

Verzorging traject

Ondersteuning bij de bouwvergunning. Calculatie en werkvoorbereiding. Werktekeningen en veiligheidsplannen. Montage, installaties en de complete inrichting. Wij verzorgen het hele traject.

Door jarenlange ervaring in de bouw en petrochemie voor gerenommeerde opdrachtgevers is Variant Loodsenbouw gewend onder hoge veiligheidseisen te werken.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA P gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook maken wij gebruik van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid voor onze medewerkers.

 

Toepassingen

Voor alle sectoren kunnen wij opslag- of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is de toepasbaarheid enorm. Wij leveren loodsen voor de bouw, industrie, logistiek, petrochemie en agrarische bedrijven. Als magazijn, bulkopslag of werkplaats. Maar ook als tijdelijke ruimte tijdens evenementen en bijvoorbeeld exposities. Wij adviseren u en denken graag mee over uw situatie. Vervolgens verzorgen wij het hele traject.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, extra binnenwanden en overheaddeuren.