Loods huren

Opslagruimte nodig? Een loods huren is ideaal!

Als specialist in loodsen heeft Variant Loodsenbouw altijd loodsen klaarliggen voor de verhuur. Of u nu een loods wilt huren voor een korte of langere periode, u zegt het maar. Een loods huren werkt bij ons simpel en snel. Wij regelen zowel de opbouw als afbouw van uw huurloods. U kunt een loods huren voor locaties in Nederland, België en Duitsland.

Ervaren loodsenverhuurder

Geen project is voor Variant Loodsenbouw te gek. Wij hebben een jarenlange ervaring als loodsenbouwer en ontwikkelen voortdurend onze kennis. Daarom heeft ons team voor elke opslagvraag een passende oplossing. Neem eens een kijkje bij onze gevarieerde (soms ongewone) projecten met huurloodsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een loods huren voor een groot evenement.

Onze huurloodsen

De Romneyloods en zijn opvolger de Variantloods zijn veruit de populairste huurloodsen vanwege hun snelle op- en afbouw. De prijs-kwaliteitverhouding is gunstig als u kiest voor het huren van deze doeltreffende loodsen. Lees hieronder alles over de verschillende soorten huurloodsen. Wilt u een loods huren en nog iets meer weten, dan staan wij voor u klaar. Met plezier geven wij u gratis advies en inspiratie. Selecteer nu uw huurloods:

Snel inzicht in de kosten? Vraag eenvoudig een offerte aan

Offerte aanvraag
Variant Loodsenbouw