Huurloodsen

Snel extra ruimte nodig? Een loods huren is de oplossing!

Als specialist in systeemloodsen heeft Variant Loodsenbouw een ruime verhuurvoorraad. Een kleine loods of geschakelde hal? Voor enkele weken, maanden of jaren? Wij bieden de juiste oplossing. Een loods huren werkt bij ons simpel en snel. Wij regelen zowel de opbouw als afbouw van uw huurloods. U kunt een loods huren voor locaties in Nederland, België en Duitsland.

Ervaren loodsenverhuurder

Geen project is voor Variant Loodsenbouw te uitdagend. Wij hebben jarenlange ervaring als loodsenbouwer. We ontwikkelen voortdurend onze kennis, investeren in goed materiaal en gebruiken het beste materieel. Daarom hebben wij voor elke vraag een passende oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld een loods huren voor een groot evenement of juist voor een korte intensieve renovatie of onderhoudstop.

Onze huurloodsen

De Romneyloods en de Variantloods zijn veruit de populairste huurloodsen vanwege hun snelle op- en afbouw. We leveren de loodsen compleet inclusief verlichting, isolatie en magazijnstellingen. Wilt u een loods gaan huren, maar nog meer informatie krijgen? Wij staan wij voor u klaar. Met plezier geven wij u gratis advies en inspiratie.

Lees verder

Hoe werkt het?

Variantloods

Een Variantloods heeft rechte zijwanden. Hiermee creëert u nóg meer opslagruimte. De Variantloods is verkrijgbaar in allerlei maatvoeringen. Veel voorkomende breedtematen zijn 8, 11 en 15 meter. De lengte is per 2,5 meter variabel. Heeft u veel opslagruimte nodig? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een geschakelde Variantloods. De loodsen worden standaard geleverd in groen of grijs. Maar heeft u misschien liever een andere kleurstelling of een bepaald thema? Alles kan worden verzorgd.

Romneyloods voor het EnecoWindlab

Romneyloods

De bekendste opslagloods onder de loodsen is de Romneyloods, omdat deze loods op vele manieren ingezet kan worden. Onze moderne Romneyloodsen zijn een verbeterde versie van de traditionele nissenhut. De Romneyloodsen verschaffen snel en voordelig een tijdelijke of permanente opslag of werkplaats. Variant Loodsenbouw biedt Romneyloodsen in allerlei soorten en (standaard) maten aan. Het huren van een Romneyloods is bij ons goed geregeld.

21m-geschakelde-Variantloods

Geschakelde Variantloods

Heeft u veel opslagruimte of een grote werkplaats nodig? Dan biedt de geschakelde Variantloods uitkomst. Hiermee creëren we bijvoorbeeld een ruimte van 22, 30 of 45 meter breed. De lengte is variabel per 2,5 meter. De kolommen van de tussen-constructie staan om de 5 meter. Hierdoor is eronder voldoende ruimte om met hefttrucks te rijden. Tevens kunnen we binnenwanden monteren voor het afscheiden van bepaalde gedeeltes. De standaardkleuren zijn groen en grijs, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de loods in andere kleuren te leveren.