helikopter-hangar-variantloods
Helikopterloods

Een Variantloods als helikopter hangar met op maat gemaakte schuifdeuren.

voorzijde witte Variantloods, het clubgebouw van Electrocross
Electrocross kiest Variantloods

In april 2018 openende Electrocross haar 2e vestiging in Amsterdam. Voor het clubgebouw koos men voor een mooie witte Variantloods.

Variantloods voor BouwHub Amsterdam
BouwHub Amsterdam

Voor de BouwHub in Amsterdam hebben wij in opdracht van Van ’t Hek een mooie nieuwe Variantloods van 15×25 meter geleverd.

Nieuwe Sluis Terneuzen Sassevaart
Variantloodsen bij bouw Nieuwe Sluis Terneuzen

Bij de bouw van één van de grootste sluizen ter wereld behoren sinds kort 2 mooie nieuwe Variantloodsen tot de bouwplaatsaccomodatie.

attero-groene-variantloods
Attero loodsen

Voor het milieubedrijf Attero hebben we in 2018 vier grote Variantloodsen met een totale oppervlakte van 2500m2 mogen plaatsen.

Romneyloods voor het EnecoWindlab
Enecolab

Het Enecolab bestaat uit een 11 meter brede Romneyloods, geplaatst op betonplaten. De kleur is neutraal, waardoor het logo van Eneco Windlab goed zichtbaar is.

stoomlocomotief-ijsbeeld-in-variantloods
IJsbeelden Festival

In Zwolle kun je tot begin maart 2019 het IJsbeelden Festival bezoeken. Voor dit festival heeft Variant Loodsenbouw een geschakelde Variantloods mogen leveren. Neem je muts en handschoenen mee, want het is fris in de loods.

X-Ray tent op Lowlands

Al meer dan 10 jaar staat de beroemde X-Ray tent op Lowlands. Dit is een Romneyloods in knaloranje kleur. Gelukkig zitten de golfplaten goed vast, want in de X-ray vliegt het dak eraf.

romneyloods-bij-desperados-feest
Desperados feest Amsterdam

Voor Desperados in Amsterdam hebben we als stage een Romneyloods geplaatst. Oude verroestte golfplaten  zorgen voor een stoer effect.

geschakelde Variantloodsen bij BP Europoort
BP Europoort

Om de opslagcapaciteit van BP Europoort te vergroten zijn diverse nieuwe geschakelde- en vrijstaande Variantloodsen ingezet.

Opslagloods Damen Shiprepair

Damen Shiprepair koos voor een Variantloods in dezelfde kleur als de bestaande naastgelegen fabriekshal. Dit is één van onze vele loodsen die op de werven van Damen te vinden zijn.