Nieuwe loodsen

Dankzij jarenlange ervaring met de verkoop van Romneyloodsen en Variantloodsen bieden wij snel een passende oplossing. 

Onze nieuwe loodsen zijn in diverse RAL-kleuren leverbaar. Verder is er een ruime keuze in het type constructie en hoogte, breedte en lengtematen. Ook elektrisch bedienbare overheaddeuren, ramen en verlichting verzorgen wij. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Lage investering

Onze loodsen worden zeer snel en veilig gebouwd door onze ervaren bouwploegen. Dure onderheide funderingen zijn niet nodig. Een ondergrond van prefab betonplaten is voldoende om gemiddeld binnen drie dagen een bedrijfsklare permanente of tijdelijke loods te leveren. Onze loodsen zijn tot 20 meter vrij overspanbaar zonder kolommen. Hierdoor is iedere vierkante meter effectief.

Licht en comfortabel

Dankzij lichtplaten in het dak, de witte binnenafwerking en eventueel extra isolatie zijn onze hallen licht, ruimtelijk en hebben ze een aangenaam klimaat. De loodsen zijn dan ook ideaal als werkplaats of als opslag van vocht- en temperatuurgevoelige materialen.

Wij verzorgen het hele traject voor u. Van constructieberekening en bouwtekening tot veiligheidsplan, montage en complete inrichting van de loods.

Lees verder

Hoe werkt het?

Variantloods

Het voordeel van de Variantloods zijn de rechte zijwanden. Hiermee creëert u nóg meer opslagruimte. De Variantloods is verkrijgbaar in allerlei maatvoeringen. Veel voorkomende breedtematen zijn 8, 11 en 15 meter. De lengte is per 2,5 meter variabel. Heeft u veel opslagruimte nodig? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een geschakelde Variantloods. De loodsen worden standaard geleverd in groen of grijs. Maar heeft u misschien liever een andere kleurstelling of een bepaald thema? Alles kan worden verzorgd.

Romneyloods voor het EnecoWindlab

Romneyloods

De Romneyloods is de beroemdste soort onder de loodsen. Ook wel bekend als een Nissenhut. Romneyloodsen verschaffen snel en voordelig een tijdelijke of permanente opslagruimte of werkplaats. Met een voordelige en opvallende constructie. Variant Loodsenbouw biedt Romneyloodsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Indien gewenst isoleren we de loods en verzorgen we elektrische installatie met verlichting.

21m-geschakelde-Variantloods

Geschakelde Variantloods

Heeft u veel opslagruimte of een grote werkplaats nodig? Dan biedt de geschakelde Variantloods uitkomst. Hiermee creëren we bijvoorbeeld een ruimte van 22, 30 of 45 meter breed. De lengte is variabel per 2,5 meter. De kolommen van de tussen-constructie staan om de 5 meter. Hierdoor is eronder voldoende ruimte om met hefttrucks te rijden. Tevens kunnen we binnenwanden monteren voor het afscheiden van bepaalde gedeeltes. De standaardkleuren zijn groen en grijs, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de loods in andere kleuren te leveren.