Nieuwe loodsen

Variant Loodsenbouw is een bedrijf met tientallen jaren ervaring op het gebied van verhuur, verkoop, (de-)montage en isolatie van Romneyloodsen, Nissenhutten en Variant Loodsen. Ervaring in binnen- en buitenland, want deze snelgroeiende markt kent letterlijk en figuurlijk geen grenzen, omdat de toepasbaarheid van deze bouwwerken enorm groot is.

Denk maar aan opslagruimte voor uiteenlopende goederen en materialen, auto-occasion-verkoophal, garage, veestal, botenloods, zaagloods, kortom…
U mag het zeggen, wij verzorgen het wel. Van begin tot eind, dus ook de inrichting.

Uiterst lage kostprijs

De loodsen worden verbazend snel gebouwd. Dure funderingen zijn niet nodig. Een ondergrond van prefab betonplaten zijn voldoende om u gemiddeld binnen twee dagen een bedrijfsklare, permanente of tijdelijke loods te leveren. Bovendien is iedere vierkante meter in uw hal of hut daadwerkelijk rendabele ruimte, omdat er geen inwendige draagconstructies met hinderlijke palen nodig zijn.

Licht en ruimte

Even afrekenen met een paar veelgehoorde vooroordelen: loodsen zijn absoluut geen sombere, koude en vochtige ruimtes. Integendeel. Dankzij de toepassing van lichtdoorlatende PVC-platen, isolatie, verwarming , zijn onze hallen licht, ruimtelijk en hebben een constant en aangenaam klimaat. Geen enkel probleem dus voor de opslag van vocht- en temperatuurgevoelige materialen.

Snel inzicht in de kosten? Vraag eenvoudig een offerte aan

Offerte aanvraag
Variant Loodsenbouw