Romneyloods

Loods bouwen

Bent u op zoek naar een opslagruimte of een tijdelijke ruimte voor uw werkzaamheden? Een loods bouwen is de meest voordelige oplossing voor een tekort aan ruimte op de korte én de lange termijn.  De loodsen van Variant Loodsenbouw BV zijn overal in Nederland leverbaar!

Loods bouwen als opslag of extra werkruimte

Een loods laten bouwen kan voor verschillende doeleinden dienen. Met de vele mogelijkheden in extra’s en de verschillende modellen is het bouwen van een loods de oplossing van ieder ruimte tekort. Wij kunnen een geïsoleerde loods bouwen waar een klimaat gecreëerd wordt waar men prettig in kan werken. Zo wordt een loods meer dan alleen een opslagruimte.

Verschillende modellen loodsen mogelijk:

  • Variantloods: Een loods met rechte zijwanden, waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de ruimte.
  • Romneyloods of Nissenhut: Een loods die snel en voordelig, zonder fundering, een extra opslag- of werkplaats kan bieden.

Laat een loods bouwen die aansluit bij uw wensen

Afhankelijk van uw wensen, het doel van de loods en de locatie waar de loods gebouwd gaat worden maken we een keuze welk model het beste bij uw aanvraag past. Er is geen speciale fundering nodig om een loods te bouwen. Dat maakt een loods een voordelige oplossing voor het creëren van meer bedrijfsruimte. Wij bouwen standaard loodsen en nieuwe loodsen geheel op maat en is er de mogelijkheid om loodsen te huren of te kopen.

Nieuwe loods kopen

Wanneer u voor maatwerk gaat kunt u bij ons een nieuwe loods op maat laten bouwen. U kunt zelf invullen voor welke functie u een nieuwe loods wilt inzetten. Wanneer u een nieuwe loods op maat laat maken heeft u een uitgebreid aanbod aan specificaties, waardoor de loods geheel aansluit bij uw bedrijfsdoelen.

Maatwerk loodsen voor verschillende doeleinden

Onze loodsen worden onder meer gebruikt als:

Ook is het mogelijk een geïsoleerde loods te kopen, waardoor er binnen een prettig klimaat gecreëerd kan worden. Dat maakt onze loodsen ook goed inzetbaar als extra werkruimte. Bekijk hier voorbeelden van onze projecten.

Loods laten bouwen met inrichting op maat

Verder kan de loods geheel naar uw wensen worden ingericht. Zaken als verlichting, isolatie en inrichting kunnen tevens door ons geleverd worden. Met lichtplaten in het dak en een witte binnenafwerking krijgt de loods een ruimtelijk en licht effect. De loodsen zijn leverbaar in verschillende RAL kleuren en hebben geen dure fundering nodig, waardoor een loods een voordelige oplossing is voor uw ruimte tekort.

Loods huren voor de korte of lange termijn

Heeft u snel een tijdelijke ruimte nodig? Dan kunt u bij Variant Loodsenbouw BV ook een loods huren.   Wanneer u bij ons een loods huurt regelen wij de opbouw, het onderhoud, eventuele verplaatsing én de afbouw van de loods, zodat u zorgeloos kunt profiteren van uw extra ruimte. Ook wanneer u een loods huurt kunnen wij deze geheel inrichten naar uw wensen. U kunt een huurloods laten bouwen in verschillende maten en modellen. De inrichting zoals verlichting, vloeren en magazijn- of palletstellingen kunnen wij ook verzorgen.

Een loods laten bouwen is een snelle en voordelige oplossing voor iedere vraag naar meer opslag- of werkruimte. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie.