Magazijn / palletstelling

Als u een oplossing zoekt voor het opslaan van materialen in uw werkplaats, opslagruimte, magazijn of voor alle andere denkbare doeleinden van een loods of hal, dan bent u bij Variant Loodsenbouw bv. aan het juiste adres.   Vaak is alleen de prachtige ruimte welke u hiervoor krijgt, of deze nou groot of klein is, niet voldoende. Voor het ordelijk opbergen en overzichtelijk houden van al uw materialen gereedschappen is een oplossing met magazijn- of palletstelling een juiste keuze. Dit is natuurlijk in beide mogelijkheden van verkoop of verhuur mogelijk.

Magazijn stelling

Magazijnstellingen zijn geschikt voor de wat kleinere materialen welke dan overzichtelijk en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Dit gebeurt bijna altijd nog handmatig. De afmetingen van de palletstelling zijn heel flexibel en de diepte van de houten legborden zijn 60cm. De houten legborden liggen stevig ingeklemd tussen een stalen omranding. De breedte van elk stelling van is ± 225 cm en de hoogte 250 cm. Het gemakkelijke van deze magazijn stelling is dat u de hoogte van elk vak heel eenvoudig kan aanpassen afhankelijk van de materialen die u in de magazijn stellingen wil gaan opbergen. Ook de totale lengte is gemakkelijk aan te passen afhankelijk van de ruimte welke u met magazijnstelling zou willen inrichten.

Palletstelling

Palletstelling is de oplossing voor de wat grotere materialen. De naam zegt het al, in deze stellingen kunnen met behulp van bijvoorbeeld heftruck pallets worden neergezet.

Palletstellingen worden opgebouwd met vooraf gemonteerde staande jukken van stalen staanders met versteviging schoren. Tussen de jukframes komen de draagliggers veelal met een lengte van 270 cm. Hier kunnen bijvoorbeeld drie europallets naast elkaar worden opgeslagen. Per liggerpaar is een belasting mogelijk van 2700 kg per. De Hoogte van onze standaard palletstelling is 300 cm. Zodat deze keurig binnen tegen de zijwanden van onze Variantloodsen met een zijwandhoogte van 380 cm kunnen worden opgesteld. Een hogere palletstelling is natuurlijk ook mogelijk. De hoogte van de liggers is aan te passen zodat alle soorten materialen eenvoudig kunnen worden weggezet. De palletstelling is standaard 110 cm diep, tegen een meerprijs is het mogelijk om tussen de stalen dragende liggers houten legborden te plaatsen, waardoor het opbergen van losse en kleinere materialen tot de mogelijkheden behoord.

De afmetingen is naar elke aanvraag in te vullen. Dus voor zowel bij de verhuur als verkoop van Variantloodsen, Romneyloodsen en natuurlijk ook bij de Zadeldakloodsen.

Snel inzicht in de kosten? Vraag eenvoudig een offerte aan

Offerte aanvraag
Variant Loodsenbouw