Evenementen

Voor stages en podia  plaatsen wij door heel Nederland tijdelijke loodsen. We doen dit voor gerenommeerde opdrachtgevers die vaak hoge eisen stellen aan leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Loodsen opbouwen en afbreken op grote evenementenlocaties, waar sprake is van krappe ruimte en hoge tijdsdruk, daar draaien we onze hand niet voor om.

Thema

De afgelopen jaren heeft Variant Loodsenbouw aan meerdere grote evenementen zoals Lowlands festival, Paaspop festival & IJ festival loodsen geleverd. Voor (tijdelijke) restaurants, expositieruimtes en showrooms plaatsen wij ook loodsen.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA P gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor de evenementen sector kunnen wij met onze loodsen dansvloeren, restaurants, opslag of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is zeer functioneel. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken voor een loods voor uw evenement en vervolgens het hele traject voor u verzorgen.

Bekijk hier onze projecten ter inspiratie.

X-Ray tent lowlands Romneyloods

Desperados Romneyloods met oude golfplaten voor mooi effect