Verlichting

Zoekt u een oplossing voor een overdekte werkplaats of opslagruimte met verlichting? Dan bent u bij Variant Loodsenbouw aan het juiste adres. Het is een gegeven dat u, zeker in bepaalde jaargetijden, ondanks de toepassing van licht doorlatende platen, soms niet voldoende daglicht heeft.

 

Daarom bieden wij u een optie in de vorm van verlichting. Variant Loodsenbouw heeft zich hierin gespecialiseerd. Zowel voor de verkoop als verhuur van onze loodsen bieden wij verlichting .

 

Verlichting

Bij het woord verlichting denkt u natuurlijk aan lampen, maar het is veel meer dan dat. Tegenwoordig is een hal veelal completer met een complete elektrische installatie. Onder het dak hangen dan spatwaterdichte TL armaturen (2x36watt per armatuur). Het aantal TL armaturen is afhankelijk van de afmeting van de bestelde Variantloods of Romneyloods. Dit wordt aangesloten op de groepenkast. De groepenkast hangt bij de ingang van de loods.  Het aansluiten van de groepenkast, op voeding van elektriciteitsnet, wordt niet standaard door ons verzorgd.

Als uw project een tijdelijke oplossing betreft, is het zeker mogelijk voor Variant Loodsenbouw om de verlichting voor u te verzorgen.

groepenkast verlichting

 

Uitbreidingen

In de tegenwoordige tijd worden er strenge eisen gesteld aan veiligheid. Daarom is een uitbreiding van de elektrische installatie, met noodverlichting bij de uitgangen binnen en noodverlichting buiten, vaak vereist. Noodverlichting in het dak wordt veelvuldig door ons gemonteerd. Mocht er stroomuitval zijn blijven deze lichtpunten branden. Een optie wat zeker meerwaarde heeft, zijn ook buitenlampen bij de grote ingangen van de hal.

Standaard is bij de groepenkast ook krachtstroom van 380 volt aanwezig. Mocht u, op diverse plaatsen in de loods, wandcontactdozen van zowel 220 volt als 380 volt nodig hebben, dan wordt dat eenvoudig via een uitbreiding met een extra groepenkast uitgevoerd.