Variant Loodsenbouw B.V. is gevestigd in Ouderkerk a/d IJssel, vlakbij Gouda en Rotterdam. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van verhuur, verkoop, verplaatsen en renovatie van loodsen zoals Romneyloodsen, Variantloodsen en Zadeldakloodsen.
Door onze ruime werkplaats, grote opslagcapaciteit, eigen transportmiddelen en zeer ervaren montage ploegen, kunnen wij bijzonder snel op een professionele wijze een tijdelijke of permanente loods leveren.

Veiligheid VCA**

Kwaliteit en een goede service staan bij Variant Loodsenbouw B.V. hoog in het vaandel, wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en staan niet stil in de ontwikkelingen. Het continue perfectioneren van onze producten is ons streven. Sinds 1995 is Variant Loodsenbouw B.V. VCA**-gecertificeerd, dit om onze opdrachtgevers de zekerheid te geven dat werkzaamheden zo veilig mogelijk worden uitgevoerd.
Ook krijgen onze medewerkers de nodige opleidingen en is het behalen van het Basisveiligheidcertificaat een minimale vereiste.

Toepassingen

De toepasbaarheid van onze Romneyloods en Variantloods is enorm. Voor alle bedrijfstakken kunnen wij opslag- of werkruimte creëren. Van agrarische bedrijven tot en met petrochemische bedrijven. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens de bouwaanvraag, tekeningen, berekeningen en eindmontage voor u verzorgen.

Inrichting

Tevens kunnen wij de complete inrichting van de loodsen verzorgen. Zo verhuren wij ook verlichting en magazijnstellingen en verhuren en verkopen wij complete werkvloeren bestaande uit Industrieplaten.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Systeemhallenbouwers.

Variant Loodsenbouw