stellingen voor Variantloodsen en Romneyloodsen

Magazijn / Palletstelling

Als u een oplossing zoekt voor een werkplaats of opslagruimte of alle andere denkbare doeleinden van een loods of hal, bent u bij Variant Loodsenbouw aan het goede adres. Maar vaak is alleen de prachtige ruimte die u hiervoor krijgt, of deze nu groot of klein is, niet voldoende.

 

Voor het opbergen en overzichtelijk houden van al uw materialen en gereedschappen is een oplossing met magazijn- of palletstelling een juiste keuze. Variant Loodsenbouw biedt bij huur of koop van loodsen een magazijn- of palletstelling aan.

Magazijnstelling

Magazijnstellingen zijn geschikt voor de wat kleinere materialen welke dan overzichtelijk en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Dit gebeurd bijna altijd nog handmatig. De afmetingen van de magazijnstelling zijn heel flexibel en de diepte van de houten legborden zijn 60cm. De houten legborden liggen stevig ingeklemd tussen een stalen omranding.

De breedte van elke stelling is ± 225 cm en de hoogte 250 cm. Het gemakkelijke van deze magazijnstelling is dat u de hoogte van elke vak heel eenvoudig kan aanpassen. Ook de totale lengte is gemakkelijk aan te passen, afhankelijk van de ruimte welke u met magazijnstellingen zou willen inrichten.

Palletstelling

Palletstellingen zijn de oplossing voor de wat grotere materialen. In deze stellingen kunnen, met behulp van bijvoorbeeld een heftruck, pallets worden neergezet. De palletstellingen worden opgebouwd met staande jukken en verstevigende schoren. Tussen de jukframes komen de draagliggers. Deze draagliggers hebben veelal een lengte van 270 cm. Hier kunnen bijvoorbeeld drie europallets naast elkaar worden opgeslagen. Per liggerpaar is een belasting mogelijk van 2700 kg.

De hoogte van onze standaard palletstelling is 300 cm. Zodat deze keurig binnen tegen de zijwanden van onze Variantloodsen, met een zijwandhoogte van 380 cm, kunnen worden opgesteld. Een hogere palletstelling is natuurlijk ook mogelijk. De hoogte van de liggers is aan te passen, zodat alle soorten materialen eenvoudig kunnen worden weggezet. De palletstelling is standaard 110 cm diep. Tegen een meerprijs is het mogelijk om, tussen de stalen dragende liggers, houten legborden te plaatsen. Hierdoor behoort het opbergen van losse en kleinere materialen ook tot de mogelijkheden .

 

 

Magazijnloods in Romneyloods of Variantloods

 

 

 

 

 

palletstelling-in-Variantloods