Variantloods

Als opvolger van de bekende Romneyloods is de Variantloods erg gewild in ons aanbod. De rechte zijwanden van de Variantloods geven u nóg meer opslagruimte. U kunt bij ons alle kanten uit voor uw Variantloods: kopen, huren, nieuw of gebruikt. Natuurlijk regelen wij ook de geschakelde Variantloodsen. Reguliere kleuren zijn resedagroen RAL 6011 en zilvergrijs RAL 9006. Liever een andere kleurstelling of een bepaald thema? Alles kan verzorgd worden.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Snel inzicht in de kosten? Vraag eenvoudig een offerte aan

Offerte aanvraag

Specificaties

Loods afmetingen

 • Breedte: 5.40m, 7.80m, 10.90m en 15m
 • Zijwandhoogte: 2.60 en 3.80m
 • Nokhoogte: 3.80m of 5.10m
 • Lengte: Per 2.5m

Loods constructie

 • Staanders en gebogen buizen. Op een hoogte van +/- 420 cm een trekkabel
 • Spanten staan opgesteld om de 2,5 mtr
 • Konstruktie voorzien van een roestwerende dompelcoating
 • Over de constructie vurenhouten geschaafde gordingen

Voorkopgevel

 • Gemaakt van een hout raamwerk met daarop golfplaten, in de gevel wordt een deuropening gemaakt met daarvoor schuifdeuren en daarnaast een stalen loopdeur. Kleur van de loopdeur is gebroken wit Alle deuren zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

Loods fundatie

 • Gewolmaniseerd baddinghout wordt vast gezet met ankerbouten of stalen pennen.
 • Onderkant fundatie pur-schuim en aan de buitenkant plastic slabbenfolie.

Golfplaten beplating

 • Verzinkt stalen golfplaten. Gelakt met een siliconen polyester laaklaag aan de buitenzijde. Kleur in overleg, binnenzijde met lichtgrijze primer.
 • In de nok polyester of polycarbonaat lichtplaten voor voldoende daglicht.

Achterkopgevel

 • Gemaakt van een hout raamwerk met daarop golfplaten, gevel is voorzien van een stalen loopdeur voorzien van draaiknop paniek sluiting. Kleur van de loopdeur is gebroken wit.

Nieuwe Variantloods Kopen
Zoekt u een Variantloods op maat? Dit type loods is de opvolger van de Romneyloods. Wij verkopen Variantloodsen tot 15 meter breed. Wilt u een bredere loods kopen of huren? Dan kunnen wij met geschakelde Variantloodsen oneindig de breedte in. De constructie van de Variantloods en de bijbehorende toepassingen op het gebied van veiligheid, voldoet aan alle normen van deze tijd. Daarnaast kan de ruimte door de hoge zijwanden extra goed benut worden.Dit type loods wordt daarom ook veruit het meest gebouwd. Bekijk eens in ons portfolio wat mogelijk is wat wij voor u kunnen betekenen betreft de inrichting van de loods.

Gebruikte Variantloods huren of kopen
Wij hebben een diverse aanbod aan gebruikte Variantloodsen te huur en te koop. Tweedehands Variantloodsen zijn geschikt voor erg veel toepassingen vanwege de mogelijkheden en afmetingen. Voor het complete aanbod aan gebruikte Variantloodsen adviseren wij u contact met ons op te nemen. Direct online een offerte aanvragen is makkelijk en snel.

Geschakelde Variantloodsen?
Vaak is de breedte van 15 meter niet voldoende. Hiervoor die de geschakelde Variantloods een perfecte oplossing. Meerdere Variantloodsen worden aan elkaar geschakeld met een tussenconstructie. Zo kan er oneindig de breedte in gewerkt worden en kan er een ware fabriekshal gecreëerd worden. Verder is er veel mogelijk kwa inrichting en afwerking. Bekijk de geschakelde Variantloodsen.
Bent u er niet over uit welk type het meest geschikt is voor uw doel? Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij altijd goed advies voor u klaar, neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Nieuwe Variantloods in de basiskleur
Variantloods op maat? Bijna alles is mogelijk!
Variant Loodsenbouw