Romneyloods huren of kopen

De Romneyloods kan op vele manieren worden ingezet en is de bekendste opslagloods onder de loodsen. Onze moderne Romneyloodsen zijn een verbeterde versie van de traditionele nissenhut. De Romneyloodsen hebben als voornaamste toepassing het voordelig en snel verschaffen van tijdelijk onderdak, of uitbreiding van opslagcapaciteit. Variant Loodsenbouw biedt Romneyloodsen in allerlei soorten en maten aan. Kopen én huren is bij ons goed geregeld.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Voordelen Romneyloods

Een Romneyloods huren of kopen biedt allerlei pluspunten. De Romneyloodsen zijn flexibel in gebruik, omdat ze razendsnel opgebouwd en afgebouwd worden. En daar is bovendien geen fundering voor nodig. U kunt iedere vierkante meter in de Romneyloods benutten, omdat er geen inwendige draagconstructies vereist zijn. Wel zo rendabel dus bij uitbreiding van uw opslagcapaciteit of bedrijfsruimte.
Bent u al overtuigd van de voordelen van het kopen of huren van een Romneyloods? Dan is Variant Loodsenbouw dé professionele partner bij het overdekken van uw ruimte. Lees hier onderaan de pagina verder over het huren of kopen van een (gebruikte) Romneyloods.

Snel inzicht in de kosten? Vraag eenvoudig een offerte aan

Offerte aanvraag

Specificaties

Loods afmetingen

 • Breedte: 5.00m, 7.60m, 11m en 15m
 • Nokhoogte: 3.10m, 3.80m, 5.50m en 5.80m
 • Lengte: Per 2.5m

Loods Constructie

 • Spanten staan opgesteld om de 2,5 mtr.
 • Konstruktie voorzien van een roestwerende dompelcoating.
 • Over de constructie vurenhouten geschaafde gordingen.

Voorkopgevel

 • Gemaakt van een hout raamwerk met daarop golfplaten, in de gevel wordt een deuropening gemaakt met daarvoor schuifdeuren en daarnaast een stalen loopdeur. Kleur van de loopdeur is gebroken wit Alle deuren zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

Loods Fundatie

 • Gewolmaniseerd baddinghout wordt vast gezet met ankerbouten of stalen pennen.
 • Onderkant fundatie pur-schuim en aan de buitenkant plastic slabbenfolie.

Golfplaten beplating

 • Verzinkt stalen golfplaten. Gelakt met een siliconen polyester laaklaag aan de buitenzijde. Kleur in overleg, binnenzijde met lichtgrijze primer.
 • In de nok polyester of polycarbonaat lichtplaten voor voldoende daglicht.

Achterkopgevel

 • Gemaakt van een hout raamwerk met daarop golfplaten, gevel is voorzien van een stalen loopdeur voorzien van draaiknop paniek sluiting. Kleur van de loopdeur is gebroken wit.

Nieuwe Romneyloods kopen: maatwerk
Bent u op zoek naar een Romneyloods op maat? Variant Loodsenbouw plaatst dit type loods al tientallen jaren voor tal van opdrachtgevers. U kunt bij ons Romneyloodsen kopen, variërend tot 15 meter breed met een oneindige lengte (per 2,5 meter). Wij leveren uw Romneyloods in uw gewenste kleur of thema. De mogelijkheden met de populaire Romneyloods zijn eindeloos. Bovendien kiest u met de Romneyloods voor veiligheid.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is qua inrichting bij de koop van een Romneyloods: zie onze projecten.

Gebruikte Romneyloods huren of kopen
Als specialist in loodsen hebben wij ook een divers aanbod in gebruikte Romneyloodsen. U kunt deze gebruikte loodsen voordelig kopen en huren. De tweedehands Romneyloodsen zijn ideaal als extra opslagruimte vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook bij gebruikte loodsen kunt u rekenen op service. Variant Loodsenbouw bouwt uw loods snel op, en na gebruik weer af.
Nieuwsgierig naar ons meest actuele aanbod in gebruikte Romneyloodsen? Wij geven u graag advies bij uw afweging voor kopen of huren van een tweedehands Romneyloods.

Verschil tussen Romneyloods en Variantloods?
De ervaring leert dat veel mensen de term ‘Variantloods’ minder goed kennen. Zoekt u eigenlijk naar het model met rechte zijwanden, maar bent u op deze pagina terechtgekomen? We lichten dit graag toe. De Variantloods is de opvolger van de Romneyloods en heeft niet de ronde zijwand. Hierdoor kan met name de hogere ruimte nóg beter benut worden. Verder is de constructie van een Variantloods steviger, kunnen de Variantloodsen geschakeld worden én is er veel progressie gemaakt op het gebied van veiligheid.
Bekijk nu onze efficiënte Variantloodsen.

Raad van uw loodsenexpert
Vraagt u zich af welk type loods het meest geschikt is bij uw doel? Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Variant Loodsenbouw altijd een goed advies. Dát is zorgeloos kopen of huren van een romneyloods. Laat ons u helpen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Nieuwe Romneyloods op maat te koop.
Gebruikte Romneyloods, te huur en te koop.
Variant Loodsenbouw