Verlichting

Bent u op zoek naar een overdekte opslagruimte, magazijn, werkplaats of iets dergelijks? Dan bent U bij Variant Loodsenbouw bv. aan het juiste adres. Het is een gegeven dat u, zeker in bepaalde jaargetijden, aan daglicht welke er ondanks de toepassing van licht doorlatende platen soms niet voldoende hebt. Daarom heeft Variant Loodsenbouw een optie in de vorm van verlichting, waarvan wij een specialisatie hebben gemaakt. Zowel voor de verkoop als verhuur.

Verlichting

Bij het woord verlichting denkt je natuurlijk aan lampen, maar dat alleen is het niet meer tegenwoordig wordt een hal veelal completer gemaakt met een complete elektrische installatie. Onder het dak worden spatwaterdichte TL armaturen opgehangen 2×36 watt per armatuur, aantal afhankelijk van de afmeting van de Variantloods, Romneyloods of zadeldakloods. Dit wordt aangesloten op de groepenkast welke nabij de ingang van de loods wordt opgehangen. Onderaan deze pagina ziet u wat er standaard in deze groepenkast is gemonteerd.

Uitbreidingen

In de tegenwoordige tijd worden er strenge eisen gesteld aan veiligheid en dergelijken en daarom is een uitbreiding van de elektrische installatie met noodverlichting bij de uitgangen binnen en noodverlichting buiten vaak nodig. Noodverlichting in het dak wordt veelvuldig door ons gemonteerd, dit is handig als bij stroomuitval er toch nog lichtpunten moeten blijven branden. Ook buitenlampen bij de grote ingangen van de hal is een optie wat zeker zijn meerwaarde heeft. Standaard is bij de groepenkast ook krachtstroom aanwezig 380 volt. Mocht u op diverse plaatsen in de loods wandcontact dozen van zowel 220 volt als 380 volt nodig hebben dan kan dat via een uitbreiding met een extra groepenkast ook vrij eenvoudig worden uitgevoerd.

Als uw project een tijdelijk oplossing betreft is dit geen enkele belemmering voor Variant Loodsenbouw om dit voor u te verzorgen .

Voorbeeld standaard groepenkast:

– 2 stuks spatwaterdichte enkelpolige lichtschakelaars.
– 1 stuks spatwaterdichte dubbele wandcontactdoos dubbel horizontaal 16A/230V–2p+A.
– 1 stuks CEE-From WCD t.b.v. aansluiting 16A / 5 P.
– 2 stuks CEE-From WCD t.b.v. aansluiting 32 A / 5 P.
– 1 Automaat 16A / 3P+N
– 2 Automaat 32A / 3P+N.
– 3 stuks aardlekautomaat 16A-30mA.
– 1 stuks aardlekautomaat 63A-30mA.
– 1 Hoofdschakelaar 63A / 4P

Het aansluiten van deze groepenkast op voeding van elektriciteitsnet, wordt standaard niet door ons verzorgd.

Snel inzicht in de kosten? Vraag eenvoudig een offerte aan

Offerte aanvraag
Variant Loodsenbouw